dijous, 14 de març del 2013

Coca d'escalivada i carxofes amb formatge de cabra

Ingredients:
4 rectangles de 10 x 15 cm de pasta de full
1 pebrot vermell
1 alberginia
1 ceba grossa
2 carxoves
4 talls de formatge de cabra nevat
4 cullerades d'olivada
Preparació:
Posar els 4 rectangles de pasta de full en una plata de forn i coure-les durant uns 15 minuts a 180 graus. Reservar-los.
Escalivar les verdures, pelar-les i tallar-les a tires.
Posar les verdures damunt de les coques i a sobre el formatge. Deixar-ho escalfar al forn durant 5 minuts a 150 graus. Treure-les del forn i repartir una cullerada d'olivada per sobre.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

una bonica i bona coca! amb ingredients de la terra. I fàcil de fer, ho té tot!

Visc a la Cuina ha dit...

La combinació és boníssima!