dimecres, 24 d’abril de 2013

Canelons de primavera

Ingredients:
16 plaques de canelons
2 porros
2 cebes tendres
1 carbassó
2 pastanaga
250 g de xampinyons
50 g de molla de pa ratllada
500 ml de salsa de beixamel
formatge ratllat
oli d'oliva
sal i pebre
Preparació:
Rentar les verdures i tallar-les petites.
Sofregir en un paella amb oli els xampinyons.
Quan estiguin daurats afegir-hi la pastanaga.
Deixar-ho coure 3 minuts més i incorporar la ceba, el porro i per últim el carbassó. Abans d'acabar la cocció afegir-hi la molla de pa i retirar.
Bullir les plaques de canelons amb aigua salada, refrescar-los amb aigua freda i extendre'ls sobre un drap de cuina net. 
Repertir les verduretes sobre els canelons, enrollar-los i col.locar-los en una plata de forn.
Cobrir-los amb la beixamel, empolvorar-los amb el formatge ratllat i gratinar-los al forn uns 10 minuts.