dimecres, 24 d’abril del 2013

Supremes de salmó amb avellanes

Ingredients.
4 supremes de salmó 
1 grà d'all
80 g d'avellanes torrades
unes branquetes de farigola fresca
1 culleradeta de pebre rosa
2 cullerades de mel
1 manat d'espàrrecs verds
oli d'oliva
sal 
Preparació:
Triturar les avellanes junt amb l'all, les fulles de farigola i una mica de sal. Un cop triturat afegir-hi el pebre rosa. 
Rentar el peix, untar la part de sota de la pell amb oli i posar-lo sobre una plata de forn. Pintar cada suprema amb mel i repartir al damunt la barreja d'avellanes.
Coure el peix al forn pre-escalfat a 180 graus durant 10 minuts. Encendre el grill un minut abans d'acabar la cocció per que es gratini.
Coure els espàrrecs amb sal i oli, i acompanyar el salmó amb els espàrrecs.