dimecres, 24 d’abril de 2013

Pastissets de xocolata amb gerds

Ingredients.
80 g de mantega
75 g de xocolata fondant
85 g de sucre morè
1 cullerada de cacao en pols
2 ous
75 g d'avellanes moltes
1 sobre de llevat 
200 g de gerds
200 g de formatge mascarpone
100 g de Quark
1 culleradeta de sucre de vainilla
Preparació:
Preparar un motlle rectangular de forn de 15 x 20 cm. Cobrir la base amb paper de forn i untar les vores amb mantega.
Desfer la xocolata junt amb la mantega al bany Maria o en el microones. Remenar i reservar.
Barrejar les avellanes moltes amb el llevat i el cacao. En un altre bol batre els ous amb el sucre morè fins que quedi escumós. Afegir-hi la barreja d'avellanes i la xocolata amb la mantega. Remenar-ho suaument i abocar-ho al motlle preparat.
Coure-ho al forn a 180 graus entre 20 i 30 minuts. 
Retirar, deixar-ho refredar i tallar a quadrats.
Batre el mascarpone i el Quark amb el sucre de vainilla. Repartir-ho sobre els quadrats de pastìs i decorar-los amb els gerds.