dijous, 18 d’abril del 2013

Timbal vegeterià d'arròs

Ingredients:
1 tassa d'arròs blanc
1 cebeta
4 tomàquets cherry
4 tomàquets de branca
julivert
1 cullerada de tàperes
1/2 pebrot vermell
1/2 pebrot verd
oli d'oliva verge
sal i pebre
Per la vinagreta:
4 cullerades oli d'oliva
suc de llimona
sal i pebre
Preparació:
Bullir l'arròs en abundant aigua salada durant 20 minuts, escòrre'l, passar-lo per aigua freda i reservar.
Preparar la vinagreta barrejant tots els ingredients. Picar finament la cebeta, una branqueta de julivert, les tàperes i els pebrots. Barrejar-ho tot en un bol, salpimentar-ho i afegir-ho a l'arròs juntament amb la vinagreta.
Tallar els tomàquets a rodanxes de 1/2 cm de gruix. Amb l'ajuda d'una anella montar els timbals, intercalant rodanxes de tomàquets amb aminada d'arròs, acabant amb una rodanxa de tomàquet.
Per decorar posar una branqueta de julivert damunt del tomàquet, 1/2 tomàquet cherry, algunes tàperes i ruixar-ho amb un rajolinet d'oli.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Com es nota que arriba la calor!!!
Que fresquet i bo!!
Teniu un premi al meu blog.
Chus

Unknown ha dit...

Com es nota que arriba la calor!!!
Que fresquet i bo!!
Teniu un premi al meu blog.
Chus