dijous, 18 d’abril de 2013

Carbassons farcits de verdures i botifarra


Ingredients:
4 carbassons mitjans
1 botifarra crua
1 ceba
1 pastanaga
1 pebrot vermell
1 grà d'all
julivert
1 copeta de vi blanc
oli d'oliva verge
sal i pebre

Preparació:
Rentar els carbassons i tallar-los en tres trossos. Blanquejar-los amb aigua bullint durant 2 minuts i escórrer-els.
Tallar la pastanaga i el pebrot a dauets. Buidar els carbassons amb l'ajuda d'una cullereta i reservar la polpa.
Picar la ceba i l'all, i sofregir-ho amb una cullerada d'oli fins que estigui daurat. Afegir-hi el pebrot, la pastanaga, la polpa del carbassó i la botifarra. Sofregir-ho tot junt durant 15 minuts. 5 minuts abans d'acabar la cocció, afegir-hi el vi, deixar-ho reduïr i salpimentar-ho.
Omplir els carbassons amb el sofregit de verdures, colocar-los en una plata de forn i coure'ls durant 15-20 minuts a 180 graus.