dimarts, 7 de maig de 2013

Arròs amb verdures de primavera

Ingredients:
400 g d'arròs
1 ceba tendra
2 grans d'all
2 carxofes
1 manat d'espàrrecs verds
1 cullerada de pebrot verd
1 cullerada de pebrot vermell
100 g de faves tendres o pèssols
1 l de brou d'au
2 cullerades de parmesà
oli d'oliva
pebre i sal
Preparació:
Picar la ceba i els grans d'all, tallar els pebrots petits, els espàrrecs a trossets i les carxofes, un cop netes, fer 6 talls de cadascuna.
Saltejar les carxofes amb una mica d'oli i reservar. Sofregir la ceba amb l'all uns 8 minuts, afegir-hi els pebrots, deixar-ho coure 3 minuts més i a continuació incorporar la resta de les verdures. Tirar l'arròs al sofregit i saltejar-ho 1 minut. Abocar el brou calent, afegir-hi el formatge parmesà, rectificar de sal i coure-ho a foc lent 18 minuts, vigilant que quedi caldós.