dimarts, 7 de maig del 2013

Broquetes de bonítol amb salsa de tártara


Ingredients:
500 g de lloms de bonítol
1 pebrot vermell
1 pebrot verd
4 tomàquets
oli d'oliva
pebre i sal
Ingredients per la salsa tàrtara:
200 ml de maionesa
1 culleradeta de mostassa
2 cullerades de cebetes en vinagre
2 cullerades de cogombrets en vinagre
1 cullerada de tàperes
1 branqueta de julivert
Preparació de la salsa:
Picar el julivert. Escórrer les tàperes, els cogombrets i les cebetes, picar-los ben petits i barrejar-ho tot amb la maionesa junt amb la mostassa.
Preparació de les broquetes:
Netejar els pebrots i tallar-los a quadres. Rentar els lloms de bonítol i tallar-los a tacs. Muntar les broquetes alternant els trossos de pebrot amb els tacos de bonítol. Coure les broquetes a la planxa de 2 a 3 minuts per cada costat i salpebrar. 
Tallar els tomàquets per la meitat, empolvorar-los amb sal, pebre, orenga i coure-ho en una paella 2 minuts per cada costat.
Servir les broquetes acompanyades dels tomàquets i de la salsa.

2 comentaris:

Tapa't de tapes ha dit...

Trobo que la tonyina hi ha de combinar molt bé, amb la salsa tàrtara! M'he fet seguidora del teu blog, que m'agrada! Petons

"Dolors Marta Inge" ha dit...

Hola Marina, estem molt contentes de que t'hagis fet seguidora del nostre blog.
Tens raó, la salsa tàrtara amb la tonyina estava molt bona. Et recomano aquest plat, ja que és fàcil de fer i resulta molt bó. Procura sobre tot que la tonyina no et quedi massa feta, ja que queda astellosa i no val res.

Respecte al passtís, és el primer passtís patriòtic que em fet mai i la veritat és que no sé si va quedar massa bonic, peró aixó sí, estava molt bó.

petons