dimarts, 21 de maig de 2013

Rap amb pèsols

Ingredients:
2 talls de rap per persona
1 1/2 kg de pèsols sense pelar
2 cebes tendres
4 alls tendres
farina
oli d'oliva
sal
Per el fumet:
Espines i pells de rap
1 pastanaga
1 ceba
1 all
aigua i sal
Per la picada:
1 all
6 ametlles torrades
juliver
1 raig de vi ranci
Preparació:
Posar a bullir les espines, les pells de rap amb les verdures durant 30 minuts.
Enfarinar el rap, fregir-lo i reservar. En el mateix oli sofregir la ceba i els alls. Quan estigui ros afegir-hi la picada diluïda  amb el vi ranci i coure-ho de 3 a 4 minuts més. Posar-hi el fumet colat i quan bulli tirar els pèsols. Quan els pèsols estiguin tendres afegir-hi els talls de rap i deixar-ho coure 5 minuts més.