dijous, 3 d’octubre de 2013

Pollastre rostit amb rossinyols

Ingredients:
1 1/2kg de pollastre tallat a octaus.
1 ceba.
1/2 kg de cebes de platillo.
400 g de rossinyols.
3 grans d'alls.
1/2 got de vi blanc.
1/2 got de conyac.
2 fulles de llorer.
1 canó de canyella.
All i julivert picats.
Sal i pebre.
Preparació:
Netejar el pollastre i salpebrar. Enrossir-lo en una cassola amb oli d'oliva, quan comenci a agafar color, afegir-hi la ceba tallada a daus juntament amb el llorer i la canyella, i passats 5 minuts afegir el vi juntament amb el conyac. Deixar-ho coure tot junt fins que el pollastre estigui tou i anar afegint aigua calenta perquè no s'assequi.
Escaldar les cebes de platillo, pelar-les i afegir-les a la cassola.
Netejar i saltejar els rossinyols amb l'all i el julivert picat. Posar-los a la cassola amb el pollastre i deixar-ho coure 15 minuts més.