dilluns, 2 de desembre de 2013

Bacallà fresc amb salsa verda


Ingredients per 4 persones:
600 g de supremes de bacallà
1 ceba
2 grans d'all
unes branquetes de julivert
1 cullerada de farina
1 copa de vi blanc
1 got d'aigua
oli d'oliva
sal i pebre
Preparació:
Rentar el bacallà i salpebrar-lo. Tallar la ceba i els alls petits. Rentar el julivert i picar-lo.
Sofregir la ceba durant 7 o 8 minuts sense que es cremi, afegir-hi els alls i deixar-ho coure durant 2 minuts més. Incorporar la farina i a continuació el vi. Deixar-ho reduïr a foc viu.
Afegir-hi el julivert, l'aigua i el peix. Deixar-ho coure a foc suau de 5 a 6 minuts, movent la cassola de tant en tant, fins que el peix estigui al seu punt.
Acompanyar-ho amb unes mongetes tendres.