dissabte, 14 de desembre de 2013

Flammkuchen


Ingredients per la massa:
300 g de farina
20 g de llevat de pa fresc
sal i sucre
200 ml d'aigua tèbia

Ingredients per al farcit:
500 g de ceba blanca
100 g de bacon
1 cullerada d'oli
1 culleradeta de comí
300 g de crème fraiche

Preparació:
Barrejar la farina amb una mica de sal i sucre i posar el llevat trossejat al mig. Desfer aquest llevat amb una mica d'aigua tèbia, barrejant-hi farina i deixar que dobli el volum tapat amb un drap i en un lloc temperat (aproximadament 15 minuts). Barrejar-ho tot junt i deixar-ho llevar 30 minuts més tapat i en un lloc temperat.
Mentrestant pelar les cebes, tallar-les a daus igual que el bacon. Fregir-ho amb una mica d'oli a temperatura mitjana fins que la ceba estigui transparent. Deixar-ho refredar.
Estirar la massa sobre una plata de forn folrada amb paper de forn.
Barrejar la crème fraiche i el comí amb la ceba, i escampar-la pel damunt de la massa.
Coure-ho al forn preescalfat a 200 graus durant 20 minuts.