dissabte, 14 de desembre del 2013

Lluç amb salsa de vi blanc

Ingredients:
4 supremes de lluç
3 cloïsses
1 got petit de vi blanc
3 grans d'all
julivert
250 ml fumet de peix
2 cullerades de farina
4 cullerades d'oli d'oliva
pebre
Preparació:
Pelar els alls i tallar-los a làmines. Rentar, salpebrar i enfarinar les supremes de lluç.
Escalfar l'oli en una cassola i fregir el peix per els dos costats. Retirar i reservar.
En la mateixa cassola fregir els alls, empolvorar amb la farina i sense deixar de remenar afegir-hi el vi. Deixar-ho evaporar, afegir el fumet i coure-ho fins que espesseixi. Incorporar el lluç i les cloïsses, afegir la meitat del julivert picat, coure-ho 5 minuts més i abans d'apagar el foc posar l'altre meitat del julivert, coure-ho 1 minut més i servir.