divendres, 20 de desembre del 2013

Sorbet de mandarina amb magrana

Ingredients:
1 kg mandarines
150ml de licor de taronja
150 g sucre
1  llimona
1 clara d'ou
1 magrana
Preparació:
Exprimir les mandarines fins obtenir 250 ml de suc. Barrejar-ho amb el licor de taronja i afegir-hi el suc de la llimona.
Pelar una mandarina i reservar els grills.
Preparar un almívar amb 170 ml d'aigua amb el sucre i deixar-ho coure 5 minuts sense deixar de remenar. Retirar i refredar. Afegir-hi el suc de mandarina i llimona i barrejar-ho.
Incorporar la clara d'ou muntada a punt de neu barrejant amb moviments de baix a dalt.
Ficar aquesta preparació en un una safata i deixar-la al congelador durant 3 o 4 hores. Remenar-la cada 30 minuts amb una forquilla per trencar els cristalls de gel.
Repartir el sorbet en copes formant boles i decorar-ho amb els grans de magrana i els grills de mandarina que hem reservat.