dimarts, 28 de gener de 2014

Kässpätzle

Ingredients: 
500 g de farina
8 ous (depèn del tamany)
2 cullaradetes de sal
1 tassa d’aigua

2 l d’aigua amb una mica de sal per bullir-ho
1 cullerada de margarina o mantega


300 g de formatge gruyère i emmental ratllat

4 cebes 
Preparació:
Pelar la ceba i tallar-la a juliana fina. Fregir-la en una paella amb oli i mantega fins que quedi ben rossa.
Barrejar tots els ingredients fins que quedi una massa homogènia.
Bullir l’aigua amb sal en una olla grossa i quan arrenqui el bull passar una mica de massa per un sedàs de forats grans directament a l’aigua bullent.
Repetir l’operació fins que s’acabi la massa (l’aparell que es fa servir és com el de la foto de baix). A mesura que els Spätzle  van pujant a la superfície de l'aigua col·locar-los en un recipient alternant els Spätzle amb el formatge ratllat. Mantenir en tot moment l'escalfor tapant el recipient. 
Servir els Spätzle amb la ceba cuita a sobre. 

1 comentari:

Laura Macau ha dit...

Quan dius "barrejar tots els ingredients", a què es refereix? Juntament amb la ceba o que els barregem a part? Amb "tots els ingredients" també es té en compte l'aigua? O és només la farina, els ous i el formatge?
Graaaacieees!!