divendres, 24 de gener de 2014

Minestrone

Ingredients:
150 g de mongetes blanques cuites
75 g de mongetes verdes
35 g de pèsols
1 pastanaga
1 tomàquet
2 patates
1/2 coliflor petita
1/2 porro
1 gra d'all
60 g de pistons
2 cullerades d'oli d'oliva
sal i pebre
Preparació:
Pelar el tomàquet, la pastanaga, les patates i tallar-ho a daus petits. Rentar la resta de les verdures. Trossejar les mongetes i la coliflor i  picar el porro i l'all finament.
Escalfar l'oli en una cassola i saltejar el porro a foc lent durant uns 5 minuts. Afegir-hi l'all i el tomàquet i deixar-ho coure 5 minuts més. 
Incorporar la patata, la pastanaga i les mongetes verdes i coure-ho 1 minut. Salpebrar i afegir-hi les mongetes blanques, la coliflor i els pèsols.
Cobrir-ho amb 1 1/2 l d'aigua i coure-ho durant 10 minuts, afegir els pistons i deixar-ho coure uns 10 minuts més.