dimarts, 28 de gener de 2014

Quenelles de sèmola amb brou (Griessnockerlsuppe)

Ingredients:
60 g de mantega pomada
80 g de sèmola de blat
1 ou
1 rovell d'ou
sal i pebre
un pessic de nou moscada
1 l de brou de vedella
cebollí
julivert
Preparació:
Batre la mantega fins que estigui espumosa, afegir-hi la sèmola juntament amb l'ou i el rovell. Barrejar-ho tot fins obtenir una massa homogènia. Condimentar amb la sal, el pebre i la nou moscada. Deixar reposar la massa durant 30 minuts.
Donar forma de les quenelles amb l'ajuda de dues culleres i coures-les en el brou a foc suau i la olla tapada durant 20 minuts.
Servir la sopa amb cebollí i julivert picat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quina il.lusió trobar aquesta recepta,no sabia com es deia aquest plat,la Oma de la meva cunyada ens la feia tot sovint per dinar a l'hivern.
Ara,mans a la feina i ja os diré el resultat.