dimarts, 18 de febrer de 2014

Amanida tèbia amb albocat i llagostins

Ingredients:
8 llagostins
100 g de rúcula
100 g de brots tendres
1 alvocat
100 g de tomàquets cherry
1 taronja
1 llima
Oli d'oliva suau
1 cullereta de mostassa
sal
pebre blanc
cibulet picat

Preparació:
Rentar la llima i ratllar la part verda de la pell i exprimir-la juntament amb la taronja.
Pelar i rentar els llagostins i posar-los a macerar en un bol amb la meitat del suc de taronja, la meitat del suc de la llima i la pell ratllada. Remenar-ho, tapar-ho i deixar-ho marinar dues hores a la nevera.
Tallar la polpa de l'alvocat a daus i ruixar-lo amb la resta del suc de llima.
Tallar els tomàquets per la meitat i saltejar-los en una paella amb una mica d'oli durant un minut. Salar-los i reservar juntament amb el suc que hagin deixat anar.
Saltejar amb una mica d'oli els llagostins escorreguts durant un minut. Salar-los i reservar amb el seu suc.
Posar en un bol quatre cullerades d'oli, una de suc de llima, una de suc de taronja, la mostassa, la sal i el pebre. Afegir-hi els sucs  dels tomàquets i dels llagostins i batre tot junt.
Muntar els plats amb  els enciams, el tomàquet, els llagostins, l'alvocat i amanir-ho amb la barreja anterior.



2 comentaris:

"Dolors Marta Inge" ha dit...

estic molt contenta de la trobada del dia l3.

Anònim ha dit...

todo inmejorable
Ramon y CatycentsB