dimarts, 4 de febrer del 2014

Convidadas d'honor

Nosaltres de festa en festa. Avui coincidia l'aniversari de la Neus amb la visita de la Regula i au, hem decidit fer festa major una altra vegada.
M'agrada molt rebre a les nostres jornades gastronòmiques a persones com la Regula. No sé si hi han moltes o poques dones que comencin a aprendre un idioma  nou en edat de jubilació, però nosaltres ja hem rebut a dues en el nostre blog. Això és una cosa que em sorprèn i a la vegada em produeix admiració.
Tant la Regula de Suïssa, com la Brigitta d'Àustria, s’han llançat a estudiar un nou idioma en una edat en la qual, molts diuen que ja tens poca capacitat de retenció i que tot costa el doble d'esforç, però no sé si elles deuen ser una excepció, ja que déu n'hi do lo bé que es defensen. Això sí, s’ha de dir que s’ho prenen en serio ja que fins i tot s’organitzen estades en el país d’origen, en aquest cas han triat Barcelona, i no tan sols per practicar l’idioma i fer una mica de turisme, si no que a la vegada aprofiten per fer cursets intensius de castellà.

Per cert Neus,  Felicitats!!!!!!!