dimarts, 11 de febrer de 2014

Crema de taronja amb merenga

Ingredients:
300 ml de suc de taronja natural
200 ml d'aigua
la ratlladura d'una taronja
3 ous
100 g de sucre
50 g de sucre glaç
2 cullerades rases de Maizena
1 culleradeta de mantega
1 pessic de sal

Preparació:
Posar a bullir l'aigua amb el sucre. Batre els rovells d'ou amb la ratlladura de taronja, el suc de taronja i la Maizena. Afegir aquesta barreja al almívar lentament sense deixar de remenar. Baixar el foc i continuar remenant fins que espesseixi.
Retirar del foc i afegir-hi la mantega.
Repartir la crema en cassoletes per anar al forn.
Batre les clares a punt de neu amb la sal i afegir-hi el sucre glaç fins obtenir una merenga forta. Posar la merenga en una màniga pastissera i decorar la crema.
Gratinar-la al forn fins que la merenga estigui rossa.