dimarts, 18 de febrer de 2014

Pastís de cireres àcides


Ingredients per la massa apta (per celíacs):
4 ous
150 g de sucre
150 g de avellanes crues
50 g de xocolata
50 g de maizena 
1/2 paquet de llevat
Ingredients per el farciment:
2 pots de cireres acides (del "Lidl")
4 paquets de Tortenguss ("Cobertura para tartas" del "Lidl")
750 ml de suc de cirera
2 paquets de sucre de vainilla
4 cullerades rases de sucre
400 ml de nata
1 cullerada de sucre
Preparació de la massa:
Muntar les clares d'ou amb el sucre i un pessic de sal. Afegir-hi els rovells sense deixar de batre. Incorporar suaument les avellanes moltes, la xocolata ratllada i la farina tamisada junt amb el llevat.
Posar la massa en un motlle desmotllable de 24 cm. Coure-ho al forn amb aire a 180 graus de 30 a 35 minuts. Deixar-ho refredar.
Preparació de farciment:
Escórrer les cireres, guardant el suc i repartir-les sobre la base del pa de pessic. Mesurar el suc i completar la mida de 750 ml amb aigua. Reservar 1/2 got de suc per diluir el Tortenguss junt amb les 4 cullerades de sucre, barrejar-ho amb la resta del líquid i coure-ho remenant fins que arrenqui el bull. Repartir-ho sobre les cireres i deixar-ho refredar.
Muntar la nata amb el sucre i decorar el pastis.  


4 comentaris:

"Dolors Marta Inge" ha dit...

quin pastis tan bo

Maria Antonia Bargallo ha dit...

Dolors se ma borrar tot

Anònim ha dit...

esametitodo inmejorable
Ramon y Caty





TACA

Anònim ha dit...

Intentaremos hacer éste pastel tan exquisito. Los tres estuvimos muy contentos con vuestra acogida.Abrazos.