dimarts, 4 de febrer de 2014

Saquets de pernil amb verdures i mozzarella

Ingredients:
4 fulles de pasta brick
1 pastanaga
1 carbassó
1 ceba
4 talls de pernil dolç
1 bola de mozzarella
1 trosset d'arrel de gingebre
1 gra d'all
una mica de julivert
1 ou
2 cullerades de salsa de soja
3 cullerades d'oli d'oliva
tiges de cebollí
Preparació:
Tallar la pastanaga, el carabassó i la ceba en juliana. Picar l'all i el gingebre fi. Tallar la mozzarella i el pernil a tires.
Coure totes les verdures en un wok amb oli 3 minuts, afegir-hi l'all i el gingebre i coure-ho 2 minuts més.
Incorporar-hi el pernil i el julivert. Retirar-ho del foc i afegir-hi la salsa de soja i la mozzarella.
Tallar la pasta en 8 quadrats, repartir a sobre una cullerada del farcit, tancar-los formant saquets i lligar-los amb les tiges de cebollí escaldades.
Posar els saquets en una plata de forn, pintar-los amb ou batut i coure-les de 8 a 10 minuts a 200 graus.