dilluns, 17 de març de 2014

Carxofes amb sepietes i pinyons

Ingredients:
4 carxofes
400 g de sepietes petites
2 ous durs
1 ceba
25 g de pinyons
1 manat d'alls tendres
un fumet de peix
Preparació:
Netejar les sepietes. Sofregir la ceba tallada a quadrets i els alls a rodanxes. Quan trenquin el color afegir-hi les sepiones.
Treure les fulles més dures de les carxofes mantenint un tros de la tija. Tallar la part de dalt de les fulles i partir-les en quarts. Fregir-les a foc viu en una paella i afegir-les a la cassola amb les sepietes juntament amb el brou i deixar-ho reduir.
Picar una part dels pinyons, desfer-los amb una mica de brou i tirar-ho per sobre i coure-ho 5 minuts més.
Partir els ous durs per la meitat i posar-los juntament amb la resta de pinyons torrats.