dijous, 13 de març de 2014

Pernilets de pollastre al cava

Ingredients:
8 pernilets de pollastre
300 g de cebetes chalotes
15 tomàquets cherry
2 grans d'all
1/2 copeta de cava
oli d'oliva
pebre i sal

pebre vermell dolç
1 branqueta de romaní
Preparació:
Pelar els grans d'alls i picar-los finets. Rentar la branqueta de romaní i picar-ho. Posar-ho en un recipient fondo i afegir-hi 2 cullerades d'oli, 2 culleradetes de pebre vermell, el cava i els pernilets salpebrats. Deixar-ho marinar durant 2 hores i girar-los de tant en tant. 
Pelar les cebetes i rentar els tomàquets. Pre-escalfar el forn a 200 graus.
Posar el pollastre, les cebetes i els tomàquets en una safata de forn i repartir per sobre la resta de la marinada. Coure-ho al forn durant 30 minuts.