dijous, 6 de març de 2014

Crema de verdura bicolor

Ingredients:
300 g de bròquil
300 g de pastanaga
1 ceba grossa
1 cullerada d'oli d'oliva
cibulet
sal i pebre
Preparació:
Pelar les pastanagues i tallar-les a rodanxes. Pelar la ceba i tallar-la a quarts. Rentar el bròquil i separar-lo en ramets.
Bullir per separat en aigua salada la pastanaga amb la meitat de la ceba i l'altre meitat amb el bròquil.
Colar les verdures i guardar el brou. Triturar-les per separat i afegir-hi part del brou en el cas que faci falta. Rectificar de sal i pebre i repartir la crema de bròquil als plats i després la crema de pastanaga. Regar-ho amb un rajolinet d'oli i decorar-ho amb cibulet picat. 

1 comentari:

Marina A.F. ha dit...

Molt bona idea, Dolors. Jo també en vaig fe una de dos colors, un dia, però amb ingredients diferents, encara que l'aspecte final era molt semblant! Ho vaig fer amb pèsols i pastanaga. Curiós, oi?