dijous, 13 de març del 2014

Triangles farcits de botifarra negre i poma

Ingredients:
1 paquet de pasta brick
150 g de botifarra negre
1 poma
1 ceba
3 cullerades d'oli d'oliva
Per l'almívar de vi:
1 gotet de Moscatell
2 cullerades de mel
2 claus d'olor
Per la guarnició:
2 pomes Golden
2 cullerades de mantega
1 pessic de canyella molta
sal i pebre
1 pessic de nou moscada molta
Preparació:
Picar la ceba. Pelar la poma, treure-li el cor i tallar-la a daus. Escalfar l'oli en una paella i saltejar la ceba durant 10 minuts. Afegir-hi la poma i coure-ho 5 minuts més.
Treure la pell de la botifarra, tallar-la petita, afegir-la a la paella, coure-ho tot junt 2 a 3 minuts i reservar.
Tallar la pasta Brick en rectangles de 7 x 15 cm. Posar una cullerada del farcit en un extrem del rectangle i anar-lo plegant en forma de triangles. Sallar les puntes amb mantega fosa. Fregir els triangles en oli calent fins que estiguin daurats. Deixar-los escórrer en paper absorbent.
Pelar les pomes de la guarnició i tallar-les a grills traient el cor. Saltejar-los amb mantega durant 2 minuts per les dues bandes. Salpebrar i aromatitzar-los amb canyella i nou Moscada.
Escalfar el vi amb la mel i els claus fins que es espesseixi una mica. Retirar i deixar refredar. 
Servir els triangles amb els grills de poma i regats amb l'almívar.

1 comentari:

Tapa't de tapes ha dit...

Que bons, aquests triangles!