dimarts, 6 de maig de 2014

Pastissets de Sant Jordi

Ingredients per el pa de pessic:
1/2 taronja o 1 mandarina
1/2 iogurt natural
120 g de sucre
100 g de farina
2 ous
50 g de mantega
1 cullereta de llevat en pols
Preparació:
Rentar la taronja, trossejar-la, sense pelar-la i passar-la per la batedora. Afegir-hi el iogurt, batre-ho una altra vegada i reservar.
Batre el sucre amb la mantega tova fins que quedi cremós. Afegir-hi els ous d'un amb un i barrejar-ho amb la taronja i iogurt. Incorporar suaument la farina tamisada i el llevat.
Folrar un motlle rectangular amb paper de forn i abocar-hi aquesta barreja.
Coure-ho al forn preescalfat a 180 graus durant 12 minuts. Deixar refredar el pa de pessic i tallar-lo en quadrats de 6 cm de costat.
Muntar els pastissets alternant el pa de pessic amb melmelada de maduixa feta per nosaltres. Decorar cada pastisset amb una rosa.