divendres, 23 de maig de 2014

Tartaletes de pasta de full amb maduixes

Ingredients:
250 g de maduixes
1 làmina de pasta de full
1 rovell d'ou
Per l'almívar:
50 g de sucre
100 ml d'aigua
1 cullerada de gelatina en pols
Preparació:
Estendre la làmina de pasta de full i tallar-la en 4 discos de 8 a 10 cm de diàmetre. Amb la resta de la pasta tallar 4 tires llargues d'uns 2 cm d'ample. Col·locar els discos sobre una plata de forn, pintar les vores amb el rovell. Col·locar les tires al voltant, pintar-los i fer-ne 2 capes més. Punxar la base perquè no pugi i coure-ho al forn preescalfat a 200 graus durant 15 minuts.
Preparació del almívar:
Bullir l'aigua amb el sucre durant 4 minuts. Desfer la cullerda de gelatina amb una mica d'aigua freda i barrejar-ho amb l'almívar. Deixar-ho refredar uns minuts, posar les maduixes dintre l'almívar i omplir les tartaletes.