dimarts, 6 de maig de 2014

Timbal de tirabecs amb puré de verdures i enciam


Ingredients:
100 g de tirabecs
200 g de patates
1 porro
4 alls tendres
50 g de pèsols
100 g d'enciams variats
oli d'oliva
1/2 culleradeta de comí en gra
vinagre de poma
sal i pebre
Preparació:
Pelar les patates i els porros, tallar-los a trossos i bullir-los durant 15 minuts. Afegir els pèsols i coure-ho durant 5 minuts més. Colar-ho i triturar-ho amb 2 cullerades d'oli fins aconseguir un puré espès.
Bullir els tirabec amb abundant d'aigua durant 5 minuts. Escorre'ls i submergir-los amb aigua gelada per mantenir la textura i el color.
Rentar i tallar els enciams i reservar.
Pelar i tallar els alls tendres en rodanxes i sofregir-los en una paella amb una mica d'oli.
Deixar refredar i afegir-hi 1 cullerada de vinagre i de comí.
Posar un motlle cilíndric en un plat, folrar l'interior amb els tirabecs, omplir-los fins a la meitat amb el puré de verdures, col·locar la barreja d'enciams al damunt i regar-ho amb la vinagreta tèbia.

1 comentari:

Marina A.F. ha dit...

Mira que maco!! una bona manera de menjar verdura!