dilluns, 13 d’octubre del 2014

Convidades d'honor, Joana, Magda i Pràxedes



Hola amics i amigues, ja sé que hem trigat molt en tornar a donar senyals de vida, però és que aquest any les vacances ens han condit molt. De fet, per algunes ancara no s'han acabat, la Dolors i l'Inge ancara estan pendents de fer alguna escapadeta abans de finalitzar el mes. 

Ja veieu que la Dolors no surt a la foto, s'ha de dir que en aquest moment no està de vacances, sino cuidant a una parenta que l'han operat. Crec que la setmana vinent podrem sortir totes tres a la foto. 

Davant de la dificultat de trobar-nos totes tres abans d'acabar el mes l'Inge i jo vam decidir de montar el nostre Oktoberfest. En un tres i no res, vam trucar a la Magda, la Joana i la Pràxedes (ex companyes dels cursos d'alemany de la casa Sagnier) i va donar la casualitat que a totes tres els hi anava bé venir. Vam anar a comprar al Lidl i " voila ", un Oktoberfest on no ha faltat cap detall. Cervesa: Weissbier, hell und dunkel, Weiswurst, Wiener i Nürenberger. Rotkolsalat, Weiskolsalat i Sauerkraut. D'entrant vam preparar obazda acompanyat d'amanida i Brätzels i de postres no podia faltar l'Apfelstrudel


Per començar la temporada no ha estat gens malament, ens ho em passat super bé.

Dolooors, t'em trobat a faltar moltiiiíssim.