dissabte, 25 d’octubre de 2014

Copa de magranes amb mascarpone

Ingredients:
200 g de formatge Mascarpone
100 ml de nata per muntar
2 clares d'ou
6 cullerades de sucre
2 magranes
vi moscatell

Preparació:
Batre el mascarpone amb 2 cullerades sucre. 
Muntar les clares d'ou a punt de neu amb una cullerada de sucre.
Muntar la nata amb 1 cullerada de sucre.
En un bol barrejar el mascarpone, les clares i la nata. Reservar a la nevera.
Desgranar les magranes retirant les restes de pell groga. Separar quatre o  cinc cullerades i exprémer-les en un colador xinès amb l'ajuda d'una maça. 
Dipositar el suc obtingut en un cassó amb una cullerada de sucre i deixeu-lo reduir fins que la seva densitat s'assemblin a la d'un xarop. Reservar.
Posar la resta dels grans en un bol amb una cullerada de sucre i un bon raig de moscatell. Deixar-ho reposar durant dues hores.
Muntatge: 
Repartir la meitat desl grans de magrana en les copes i regarlos amb el suc de la maceració. Afegir-hi una capa de mascarpone. Disposar una segona capa de magrana aquest cop sense suc i cobrir-ho amb una nova capa de mascarpone. Decorar-ho amb algun grà de magrana i un raig de xarop de magrana.