dimecres, 19 de novembre de 2014

Gulasch mit Spätzle

Ingredients:
1 kg de carn de vedella (jarret) tallada a trossos
1 kg de cebes
1 cullerada de tomàquet concentrat
1 got de vi negre
200 ml de brou de carn
1 culleradeta de Maizena si és necessari
pebre vermell
sal, pebre
oli
Preparació:
Tallar la ceba a trossos petits.
Enrossir la carn per parts en una cassola amb oli ben calent. Condimentar la carn amb sal, pebre i pebre vermell. Afegir-hi la ceba i quan estigui transparent incorporar el vi i deixar-ho reduir una mica. A continuació afegir-hi el brou i coure-ho en l'olla exprés durant 15 - 20 minuts.
En el cas de que la salsa hagi quedat massa liquida, diluir una culleradeta de Maizena amb una mica de brou fred i afegir-ho al Gulasch i deixar-ho coure uns 5 minuts fins que espesseixi.
Servir el Gulasch acompanyat del Spätzle (trobareu la recepta a l'apartat de "Baviera". També es pot acompanyar amb arròs blanc, puré de patata o pasta.