dimecres, 19 de novembre de 2014

Pizzeta d'albergínia

Ingredients:
2 albergínies
250 g de Mozzarella
350 g de tomàquets de pera
1 llauna d'anxoves amb oli d'oliva
orenga
alfàbrega
sal
oli d'oliva verge
Preparació:
Deixar escórrer la Mozzarella en un colador durant 20 minuts.
Tallar els tomàquets per la meitat i fregir-los durant uns 5 minuts en una paella amb una mica d'oli. Salar-los i condimentar-los amb l'orenga.
Tallar l'albergínia en filets de 1 cm de gruix, salar-les, untar-les amb oli i coure-les a la planxa.
Repartir els tomàquets per sobre dels filets d'albergínia, distribuir la Mozzarella tallada a trossos i algunes fulles d'alfàbrega per sobre i coure-les al forn fins que la Mozzarella es fongui.
Decorar les pizzetes amb les anxoves i fulles d'alfàbrega fresca.