dimecres, 19 de novembre de 2014

Arròs amb sípia i espàrrecs

Ingredients:
240 g d'arròs bomba
750 ml d'aigua mineral
1 sípia bruta d'uns 400 g
1 manat d'espàrrecs
100 g de ceba
30 g de pebrot vermell
30 g de pebrot verd
1 tomàquet
20 g d'alls
oli d'oliva
sal
Preparació:
Netejar la sípia i guardar la melsa. Tallar-la a daus. En una paella amb oli ben calent sofregir la sípia. Una vegada agafat color afegir-hi la ceba i l'all ben picat. Continuar sofregint i afegir el pebrot. Al cap d'una estona incorporar la melsa i finalment el tomàquet ratllat.
Un cop el sofregit estigui ben fosc i ben caramel·litzat afegir-hi els espàrrecs tallats i l'arròs per enrossir-lo.
Mullar-ho amb l'aigua i fer que arrenqui el bull i mantenir-ho a foc viu durant 5 minuts. Rectificar de sal i acabar la cocció a foc mitjà durant 15 minuts aproximadament.