dimecres, 19 de novembre de 2014

Creps amb compota de pera

Ingredients:
2 ous
150 ml de llet
5 cullerades de farina
1 cullerada de sucre
mantega
un pessic de sal
sucre llustre
Per la compota:
3 peres Conference
sucre morè
un tros de canó de canyella
Preparació:
Batre la llet amb la farina, els ous, el sucre, la sal en un bol fins obtenir una massa homogènia. Tapar-ho amb un film i deixar-ho reposar a la nevera durant 30 minuts.
Fondre una mica de mantega en una paella antiadherent i anar fent les creps.
Pelar les peres, treur'els-hi el cor i tallar-les a dauets. Posar-los en un cassó amb 2 cullerades de sucre, la canyella i mig gotet d'aigua. Coure-ho a foc lent durant 10 minuts.
Retirar la canyella i deixar refredar la compota. 
Repartir-la sobre les creps, doblar-les en forma de vano i empolvorar-les amb el sucre llustre.