dimarts, 28 d’abril de 2015

Arrós amb verdures i bolets

Ingredients: 
350 g d'arròs
450 g de bolets de primavera
1 ceba
2 tomàquets
1 pebrot verd
1 carbassó
2 pastanagues
2 alls
1 branqueta de julivert
1 culleradeta de nyora en pols o pebre vermell
oli d'oliva
sal i pebre
Preparació:
Netejar i tallar les verdures a trossets juntament amb els bolets.
Fregir primer la ceba en una cassola amb 3 cullerades d'oli. Quan estigui transparent afegir-hi el pebrot i la pastanaga. Després de 5 minuts afegir-hi els alls i els bolets, saltejar-ho durant 5 minuts més a foc viu. Incorporar el tomàquet, el carbassó i el julivert. Deixar-ho coure durant 10 més a foc lent.
Afegir-hi l'arròs donar-li unes voltes juntament amb les verdures, sense deixar de remenar. Incorporar l'aigua, el doble del volum de l'arròs. Coure-ho a foc mitjà fins que l'arròs estigui cuit entre 15 i 20 minuts.