dimecres, 22 d’abril de 2015

Carxofes farcides de bolets

Ingredients:
8 carxofes
20 g de bolets deshidratats
3 cebes Figueres
8 ous de guatlla
vinagre
sal
oli d'oliva
Preparació:
Hidratar els bolets amb aigua calenta durant uns 20 minuts, colar-los, tallar-los i saltejar-los en una paella amb una mica d'oli. Reservar-los
Pelar les cebes, tallar-les a juliana, caramel·litzar-les i barrejar-les amb els bolets.
Treure les fulles més dures de les carxofes, treure'ls-hi el tronc per que s'aguantin dretes
i bullir-les amb aigua salada i una branqueta de julivert fins que estiguin al dente. Escórrer-les i posar-les en una plata de forn.
Obrir-les i farcir-les amb la barreja de ceba i bolets.
Obrir un ou de guatlla a sobre de cada carxofa i coure-les al forn durant 5 minuts a 180 graus.