dissabte, 9 de maig de 2015

Flam de recuit amb nabius

Ingredients:
500 g de recuit
100 g de nabius
6 ous
300 ml de llet
300 ml de nata liquida
2 culleradetes de pela de llimona ratllada
150 g de sucre
Preparació:
Preescalfar el forn a 180 graus.
Posar les panes en un cassó cobertes amb aigua i retirar-les del foc quan arrenqui el bull i escórrer-les.
Preparar el caramel en una paella amb 50 g de sucre i 100 ml d'aigua. Quan estigui daurat repartir-ho en els motlles.
Escórrer el recuit  i barrejar-ho amb el sucre restant, la nata i la llet. Afegir-hi els ous i batre tot junt fins aconseguir una massa homogènia. Afegir-hi la pela de llimona i abocar la massa en els motlles, repartir els nabius per sobre i coure-ho al forn al bany maria durant uns 40 minuts fins que l'agulla surti neta. Deixar-los refredar i posar-los a la nevera. Desmotllar-los i decorar-los amb els nabius restants.