divendres, 19 de juny de 2015

Canelons d'estiu

Ingredients:
3 pebrots escalivats
4 o 5 ous ( en funció de si feu vosaltres la mahonesa o no )
1 ceba
2 tomàquests madurs
3 llaunes de tonyina
1 llauna d'olives farcides
1 caixa de pasta de canelons
Mahonesa
oli d'oliva verge
sal
Preparació:
Bollir la pasta dels canelons tal i com ho indiquen a la capsa i extendre'ls a sobre d'un drap humit.
Bollir 3 ous durant uns 8 minuts fins que estiguin durs, passar-los per sota l'aigua freda fins que s'hagin refredat i pelarlos.
Tallar la ceba, els tomàquets, els tres ous i les olives a trossets petits i barrejar-ho tot  amb la tonyina ( sense l'oli ) i unes cullerades de mahonesa.
Farcir els canelons amb aquesta berreja, cubrir-los amb mahonesa i decorar-los amb els pebrots tallats a tires, i l'ou que em guardat ratllat al damunt.