dimecres, 7 d’octubre de 2015

Crema de Quark amb poma i magrana

Ingredients:
1 magrana
1 copeta de vi moscatell
250 g de Quark
1 iogurt natural
50 g de sucre glaç
2 pomes
2 cullerades de sucre morè
1 cullereta de canyella
Preparació:
Desgranar la magrana i regar-la amb el moscatell. Marinar-ho durant 2 hores
Pelar les pomes, tallar-les a daus, posar-les en un cassó, afegir-hi el sucre, la canyella i 2 cullerades d'aigua. Coure-ho tapat durant 7 minuts a foc lent remenant de tant en tant.
Deixar-ho refredar.
Barrejar el Quark i el iogurt amb el sucre glaç i reservar.
Muntar la copa posant al fons la poma, per sobre la crema de Quark i deixar-ho a la nevera fins l'hora de servir. Escórrer la magrana i repartir-la sobre el Quark.