dimarts, 3 de novembre de 2015

Conill amb fonoll

Ingredients:
1 conill
oli d'oliva
sal i pebre
Ingredients per marinar el conill:
1 cervesa mitjana
4 alls
1 ceba
1 pastanaga
1 branca d'api
1 branqueta de romaní
2 fulles de llorer
pebre en grà
8 baies de ginebró
Ingredients per l'acompanyament:
2 fonolls
200 g de tomàquet cherry
1 cullerada de sucre
Preparació:
Posar el conill a marinar amb la cervesa, les herbes aromàtiques i les verdures netes i tallades a trossos durant 3 hores.
Sofregir el conill salpebrat amb oli. Quan estigui ros afegir-hi la marinada i deixar-ho coure tot junt aproximadament 1 hora.
Treure el llorer, romaní i ginebrons i passar la resta pel colador xinès i afegir-ho al conill.
Tallar els fonolls a làmines fines i coure-ho amb una mica d'oli fins que estigui tou.
Coure els tomàquets amb el sucre i un rajolinet d'oli durant uns 10 minuts vigilant que no es desfacin.
Servir el conill acompanyat del fonoll i els tomàquets cherry.