dimarts, 3 de novembre de 2015

Amanida mixta amb bolets

Ingredients:
400 g d'enciams variats
1 pot de carxofes petites o 4 carxofes tendres
250 g de bolets variats
1 gra d'all
2 cullerades de vinagre balsàmic
2 culleradetes de mostassa dolça
9 cullerades d'oli oliva extra verge
sal i pebre
Preparació:
Saltejar l'all picat amb una mica d'oli i afegir-hi els bolets nets i tallats a trossos, coure-ho a foc viu durant 5 minuts i salpebrar-los. Reservar-ho.
En el cas que trobareu carxofes tendres, treure'ls-hi les fulles més dures i la pelussa. Tallar-les a làmines fines i submergir-les en aigua freda barrejada amb el suc de llimona.
Preparar la vinagreta amb el vinagre, la sal, la mostassa i l'oli.
Posar en un bol l'enciam net, els bolets i les carxofes escorregudes i amanir-ho amb la vinagreta.