dimarts, 3 de novembre del 2015

Núria convidada d'honor

Hola Seguidors/es us demanem disculpes per haver marxat de vacances sense dir ni ase ni bèstia, però ja tornem a ser aquí!  De fet ja fa un parell de setmanes que hem tornat  i la Núria ha tingut l'honor de ser la nostra primera convidada de la temporada. La Núria i jo ( la Marta) anem juntes a classe d'alemany i tot sortint un dia de classe li vaig explicar lo de les nostres jornades culinàries, li va agradar tant la idea, que dit i fet, a l'endemà la teníem asseguda a taula.
La Núria malgrat la seva edat, no la dic ja que no sé si tinc autorització per fer-ho, però perquè us feu una idea, té 20 anys més que jo, però té la curiositat, la vitalitat,  l’entusiasme, i la il·lusió  d’una de 40 o menys. I tot això acompanyat d’una total naturalitat i un fantàstic  sentit de l’humor.
En fi, que hem tingut un començament de temporada d’allò més distret i divertit i ella ha marxat la mar de contenta, tant és així que ens ha emplaçat per fer un dinar a casa seva. Diu que aquesta vagada cuinarà ella per a tots nosaltres. Com podeu imaginar, nosaltres encantades!