dissabte, 12 de desembre de 2015

Canelons de pasta filo amb brie



Ingredients:
5 fulls de pasta filo
200 g de formatge brie
1 branqueta de julivert
1 branqueta d'anet
30 g de mantega o oli

100 g de canonges
20 g de pinyons torrats
50 g de tomàquets cherry
3 cullerades d'oli d'oliva
1 cullerada de crema de vinagre balsàmic
sal
Preparació:
Picar finament el julivert i l'anet i reservar-ho. Tallar el formatge brie en 20 trossets allargats intentant que quedin tots iguals.
Tallar 4 rectangles de cada full de pasta filo i pintar-los amb la mantega fosa o l'oli.
Col·locar un trosset de formatge a sobre i empolvorar-ho amb les herbes picades.
Embolicar el farcit amb una primera volta de manera que quedi cobert, doblegar les vores de la pasta filo cap al interior i continuar enrotllant fins el final.
Humitejar les vores amb una mica d'aigua i pressionar lleugerament perquè quedi ben segellat.
Posar els canelons sobre una plata de forn amb paper de forn. Coure-ho a 200 graus durant 10 minuts.
Acompanyar-ho amb l'amanida de canonges.