dissabte, 12 de desembre de 2015

Xarropets de crema d'espárrecs verds.

Ingredients:
1 manat d'espàrrecs verds
2 patates
1/2 porro
1 dent d'all
1 l de brou de verdures
100 ml de nata
oli  d'oliva
sal, pebre
unes branquetes d'anet fresc
Preparació:
Netejar els espàrrecs reservant unes puntes per decorar.
Pelar les patates i tallar-les a dauets. Rentar el porro i tallar-lo a rodanxes. Saltejar el porro amb l'all durant 3 minuts, afegir-hi les patates i els espàrrecs i saltejar-ho durant 6 minuts més. Incorporar el caldo i coure-ho durant 25 minuts. Triturar-ho, afegir-hi la nata i rectificar de sal i pebre.
Saltejar les puntes d'espàrrecs amb una mica d'oli i servir-ho decorat amb les puntes d'espàrrecs i l'anet fresc.