6 gambes
1 tall de rap
2 rodanxes de lluç
oli d'oliva verge
1 paquet de canelons
formatge emmemtal ratllat
Per la beixamel:
els caps i les closques de les gambes
3/4 l de llet
50 g de maizena o farina
Preparació:
rentar el peix i passar-lo per la paella amb una mica d'oli. Quan s'hagi refredat treure'ls-hi les espines i esmicolar-lo. Reservar-lo
Pelar les gambes, tallar-les a trossets i reservar els caps i les closques.
Aixafar els caps de les gambes i posar-les a bullir juntament amb les closques durant 3 minuts amb la llet i col·lar-ho.
Preparar la beixamel amb la mantega, la maicena i la llet.
Barrejar part de la beixamel amb el peix esmicolat per que quedi lligat.
Bullir els canelons segons les instruccions de la capça.
Farcir els canelons, posar-los en una plata d'anar al forn i cobrir-los amb la resta de la beixamel. Si s'ha espessit massa, afegir-hi una mica de llet.
Empolvorar-los amb el formatge i gratinar-los al forn.
2 comentaris:
Caram!! quina bona pinta, seran les meves pròximes postres, es serveix calent o es deixa refredar una mica?
Si, estava realment bó i és molt fàcil de fer. Es serveix fred.
Publica un comentari a l'entrada