dissabte, 5 de desembre del 2015

Milfulls de patata.(de la revista lectures)

Ingredients:
4 patates grosses
175 g de mozzarella
2 tomàquets
1 paquet d'espinacs frescos
1 grà d'all
1 iogurt grec
1 branqueta d'alfàbrega
orenga
moatassa de Dijon
oli d'oliva
sal
Preparació:
pelar les patates i tallar-les amb una mandolina. Salar-les i distribuir-les pel damunt de una plata d'anar al forn coberta amb paper solforitazat, salar-les, regar-les amb un rajolinet d'oli i coure-les al forn reescalfat a 200 graus durant uns 20 minuts.
Enrossir l'all en una paella amb una mica d'oli i afegir-hi els espinacs. Saltejar-los durant un parell de minuts i reservar-los.
Tallar els tomàquets i el formatge en rodanxes.
Barrejar la mostassa amb una cullerada d'oli, afegir-hi el iogurt i remenar-ho fins que tots els ingredients estiguin integrats.
Formar a sobre de la plata d'anar al forn quatre bases de patates sobreposant les rodanxes. Repartir els espinats, les rodanxes de formatge i les de tomàquet i empolvorar-les amb l'orenga.
Escalfar els mil fulls en el forn preescalfat a 180 graus i servir-los tebi decorats amv unes fulletes de alfàbrega i la salsa de iogurt.