dilluns, 29 de febrer de 2016

Mousse de iogurt i crema de llimona

Ingredients:
1-2  carquinyolis triturats
Per la mousse:
2 iogurts grecs
3 cullerades de sucre
100 ml de nata muntada
Per la crema:
100 ml de suc de llimona
80 g de sucre
10 g de Maizena
1 ou i 1 rovell
Preparació per la mousse:
Barrejar la nata muntada amb el sucre i els iogurts. Reservar
Preparació per la crema:
Batre l'ou i el rovell amb la meitat del sucre i la Maizena.
Escalfar el suc de llimona amb la resta del sucre i quan estigui tebi barrejar-ho amb la crema anterior. Tornar-ho al foc i no deixar de remenar fins que espesseixi. Deixar-ho refredar.
Repartir en gots alternant capes de mousse i crema. Acabar amb una capa de mousse i decorar el got amb una cullerada de crema, el carquinyoli triturat i unes tires de la pela de llimona.