dilluns, 15 de febrer de 2016

Peres Helène

Ingredients:
4 peres
1 baina de vainilla
1 llimona
40 g de sucre
150 g de xocolata fondant
150 ml de nata
canyella en pols
4 boles de gelat de vainilla
Preparació:
Pelar les peres, tallar-les per la meitat.
Posar en una olla 1/2 l d'aigua amb el sucre, la baina de vainilla, el suc i la pela de la llimona i coure-ho a foc lent durant 10 minuts. Afegir-hi les meitats de les peres i coure-ho 5 minuts més. Deixar-ho refredar.
Trossejar la xocolata i dissoldre-la amb la nata escalfada en una olleta i condimentar-ho amb una mica de canyella.
Posar les meitats de les peres  sobre un platet tallant la part de baix perquè es mantinguin dretes. Regar-les amb la salsa de xocolata calenta i servir-les amb una bola de gelat de vainilla.