dimecres, 13 d’abril de 2016

Tartufo amb maduixes i farcit de crema d'avellanes


Ingredients:

500 ml de nata per muntar
100 g de sucre
60 g de crema de xocolata i avellanes (Nutella)
150 g de maduixa
25 g de cacau en pols

Preparació:
Folrar 4 bols petits amb film.
Netejar les maduixes, reservar 50 g senceres i tallar la resta a trossos petits.
Muntar la nata amb el sucre, incorporar les maduixes tallades i repartir la meitat d'aquesta preparació en els bols, omplint-los fins a la meitat. Fer un clot en el centre de la mida d'una cullereta i congelar-ho durant 1 hora.
Treure 'les del congelador i posar 1 cullerada de crema d'avellanes en el clot. Posar-les una altra vegada al congelador durant 5 minuts.
Passat aquest temps, acabar d'omplir els bols amb la nata restant i deixar-los congelar.  
Desemmotllar els tartufos en un plat de postres 1/2 hora abans de servir, treure'ls-hi el film i empolvorar-los amb el cacau. Reservar-los a la nevera fins l'hora de servir.